Årshjulet med Outlook

outlook-idea-billede-2

Microsoft har noen av verdens mest benyttede verktøy, de er til stor nytte for mange brukere. Derfor er det nå blitt mulig å synkronisere Outlook-kalenderen din med ditt digitale årshjul. Det gir deg en samlet oversikt over aktivitetene dine, og optimaliserer planleggingsprosessen fordi du bare behøver å skrive inn møtet eller aktiviteten i én kalender.

Synkroniser Outlook med årshjulet

Med møter og overordnede strategiske planer som gjentar seg år etter år, er det viktig å sikre at all planlegging skjer hensiktsmessig i forhold til dette. Ved å synkronisere Outlook-kalenderen med årshjulet, kan Outlook-planer med bare et par klikk ses i årshjulet. Dette gir alle med tilgang til årshjulet oversikt over de samlede planene, og dermed kan overlapp av aktiviteter og misforståelser unngås.

For eksempel kan ledelsen bruke årshjulet som plattform til å kommunisere møter eller events fra Outlook-kalenderen til medarbeidere og avdelinger. På den måten skapes det samspill mellom planleggingen på dagsnivå og den overordnede årsplanen.

cat norsk

Synkroniseringen av de to plattformene kan også skape avstemning og forhindre de beryktede siloene som ofte eksisterer i organisasjoner. Årshjulet kan nemlig brukes til å kommunisere Outlook-planer, noe som skaper større transparens mellom avdelingene fordi planer for de enkelte avdelingene og felles planer nå er lett tilgjengelige for alle. Dessuten gjør synkroniseringen det mulig for medarbeidere å logge inn fra mobilen og få tilgang til felles planer.

Slik fungerer det

Du finner vår Outlook plug-in i Microsofts appstore. Det fungerer slik at du i Outlook-kalenderen din får vist dine synkroniserte årshjul og ringer under “Mine kalendere”. Deretter kan du velge hvilket årshjul og hvilken ring din ønskede aktivitet eller møtet skal overføres til. Se videoen og se hvordan du enkelt kan synkronisere Outlook-kalenderen din med årshjulet ditt fra Plandisc.

Bruk årshjulet i Microsoft

Utover synkroniseringen med Outlook, er det også mulig å oppbevare en Plandisc i SharePoint og Teams, slik at man har lett tilgang til årshjulet fra verktøyene det arbeides i, i organisasjonen eller på skolen. Deling av årshjul gjør det enklere å oppnå synergier i organisasjonen, da alle relevante parter får tilgang til planene og siloer dermed brytes ned.

CTA norsk