Få overblikk over merkedagene

Få overblikk over merkedagene

Morsdag, Farsdag, 1. mai og Black Friday. Kalenderen er fylt med nasjonale og internasjonale merkedager, som det vanligvis er veldig vanskelig å få overblikk over. Verdien av dagene er stor, og et ordentlig overblikk kan avgjøre sluttresultatet til virksomheten din ved slutten av måneden.

Få overblikk med et årshjul

Om kundene dine er royallister, og derfor påvirket av de kongelige fødselsdagene, eller økologi-entusiaster, da er merkedagene en lett måte å komme på bølgelengde med kundene dine. Merkedagene er også godt egnet til å få oppmerksomhet fra potensielle kunder som tilhører målgruppen deres.

Særlig innenfor markedsføring er det viktig å skaffe oppmerksomhet fra nye potensielle kunder, men det er minst like viktig å holde på de eksisterende; og det kan årshjulet hjelpe deg med.

Plandiscs årshjul skaper overblikk over de merkedagene som er viktigst for virksomheten din. Nedenfor er et eksempel på hvordan et årshjul gir overblikk over merkedager og helligdager i 2020.

sign-up_square_animated_new-norsk-statisk

Vær godt forberedt

Et kjent eksempel er at morsdag nærmer seg. Det er opplagt at dere skal lage et markedsføringstilbud, men på grunn av tidspress og manglende overblikk ender det med den samme konklusjon som sist år: «Vi får det nok til neste år».

Med et årshjul fra Plandisc får du full kontroll på markedsføringskalenderen, og det vil være full utnyttelse av de viktigste merkedagene.

Hvis markedsføringen får et fokus på merkedagene, vil det åpnes mange muligheter for gjenkjennelse og eksponering. Utover den personlige kommunikasjonen til kunden, har du og din virksomhet muligheten til å effektivt bygge opp merkevaren.

Ved effektiv planlegging og et godt overblikk, kan virksomheten deres bli assosiert med de merkedagene som passer til konseptet deres.

Design årshjulet ditt etter de viktigste merkedagene

Med et årshjul fra Plandisc kan du sette inn de viktigste og mest relevante merkedagene inn i kalenderen deres. Du kan sette inn de viktigste merkedagene til virksomheten din, ved å opprette et årshjul.

Om dere skal planlegge den tredje bursdagskampanjen til virksomheten deres, eller lansere en stor kampanje i sammenheng med 17. Mai, så hjelper deres personlige årshjul med overblikket over de viktigste merkedagene.

Du er velkommen til å bruke en av våre maler, som er lette å forstå og planlegge i.

Årshjulet kan overføres til Outlook kalenderen deres, slik at hele systemet kan snakke sammen. se veiledningen til høyre.

Få merkedagene systematisert

I årshjulet kan du gjenta begivenheter og legge til påminnelser, slik at dere neste år automatisk blir påminnet om aktuelle merkedager.

På denne måten gjør du noe aktivt for å passe på, og pleie, forholdet ditt til kundene. Slik kan de konstant få gode opplevelser med virksomheten din. Dette kan resultere i en styrket lojalitet fra kundene dine.

sign-up_animated_new-static-norsk