Kommunens årshjul med Plandisc

Skap samspill i kommunen

- med Plandiscs digitale årshjul

Stavanger_greyscale
malvik15o-webp
Agder-150x75WP
Viken-fylkeskommune_greyscale
Norland-150x75WP
Troms-150x75WP

Økt gjennomsiktighet med årshjulet

Vi tror på at alle i kommunen får mest utbytte av at den overordnede planen er konsekvent, og tilgjengelig, og at beslutningstagerne er samkjørte på tvers av ansvarsområder, avdeling og geografisk plassering. 

Et årshjul skaper et overblikk for hele kommunen. Alt fra frister for rapporteringer og utvalgsmøter, til kommunale råd og ledermøter kartlegges i årshjulet. Da vet alle hvem som sitter med hva, når, og kommunen blir ett samkjørt organ som kan yte sitt beste for innbyggerne, så vel som det interne samarbeidet.

Med årshjulet er det også enkelt å kartlegge organisasjonens rytme, og oppdage travle perioder, samt dobbeltbookinger. Da kan dere planlegge rundt, eller kanskje flytte planene til mere passende tidspunkt, og ansatte kan enkelt se når det er litt mer overskudd til nye diskusjoner og temaer.

Ønsker du å lese mere om Plandisc kan du gjøre det i e-bladet her!

Lyst til å vite mer om hvordan årshjulet fungerer?

Les mere om hvordan Plandisc gavner deg, og hvordan verktøyet er bygget opp i e-bladet under.

Bruk for hjelp? Vi hjelper gjerne!

Sitter du med spørsmål, eller er du fortsatt nysgjerrig på hvordan Plandisc kan gavne nettopp deg og din avdeling? Ikke nøl med å ta kontakt! Vårt norske supportteam sitter klar med ekspert-viten og erfaring fra andre kommuners jobb i Plandisc. Du kan booke et møte med våre support spesialister, eller så kan du se om du kan få svar på noen av dine spørsmål, på vår FAQ side.