Kontakt oss

Hva kan vi hjelpe deg med?

Plandisc er en dansk virksomhet med internasjonal rekkevidde. Kontoret vårt ligger rett utenfor Aarhus i Jylland, den store halvøya i vest, så det blir kanskje en litt lang biltur om du ønsker å besøke oss. 

Du er derimot alltid velkommen til å ta kontakt via epost eller telefon. Vi er her for å hjelpe deg alle hverdager og i all slags vær.

Mandag – Torsdag: 8:00 – 16:00

Fredag: 8:00 – 15:30

Vårt demo-bestillingssystem fungerer ikke akkurat nå.
Bestill derfor en demo ved å skrive til info@plandisc.com.
Vi jobber med saken og beklager ulempen.

Book et personlig møte med en av våre eksperter

Topp 5 mest stilte spørsmål

Hvor mange lisenser trenger vi til vår bedrift?

Det finnes ikke et felles svar for det. Men et godt peilemerke er at alle som skal kunne lage og redigere plandiscer (årshjul) har bruk for en lisens. Folk som kun skal lese plandiscer trenger ikke lisens.

Hva er forskjellen på Business og Enterprise abonnement?

Businessabonnement er et abonnement som passer for deg som kun skal bruke en enkelt-bruker. Altså at det kun er en person som skal lage og redigere plandiscer.

Hvis dere ønsker å være flere om planleggingen, men mulighet for å samarbeide i Plandisc, og være flere som kan lage, redigere og dele plandiscer, har dere bruk for Enterpriseabonnementet med flere lisenser valgt ut fra hvor mange som skal jobbe sammen.

Kan Plandisc integreres med andre programmer?

Plandisc er fullt integrert med Microsoft Office. Du kan redigere årshjulet i Teams, presentere interaktivt i PowerPoint, eller importere to-do lister fra Microsoft Plannertil spesifikke aktiviteter. Vi har også en Outlook synkronisering, som automatisk oppdaterer planene dine både kalender og Plandisc samtidig.

Hva skjer med Plandiscene mine etter endt prøveperiode?

Plandiscen din er trygt lagret i verktøyet etter endt prøveåeriode. Når du har oppgradert abonnementet ditt kan du logge inn med brukeren din, og fortsette der du slapp.

Hvis du velger å fortsette med gratisbruker etter endt prøveperiode kan du fortsatt se alle dine plandiscer. Du har til gjengjeld ikke mulghet for å redigere dem som du gjorde før. Gratisbrukeren har begrenset funksjonalitet.

Trenger jeg lisens for å se og lese plandiscer?

Nei, hvem som helst kan se og lese en plandisc de har fått delt med seg. En lises kreves kun for å kunne redigere, lage og dele plandiscer.

Prøveperiode

Jeg vil gjerne prøve Plandisc digitale årshjul, hvordan kommer jeg i gang?

Begynn din gratis prøveperiode ved å opprette en bruker her. Vi krever ingen kort eller konto opplysninger, og har ingen automatisk bindingstid etter prøveperioden.

Hvor lenge varer prøveperioden?

Pøverperioden varer i 14 dager med alle funksjoner, deretter blir kontoen din automatisk gratiskonto, hvor du kan fortsette å bruke Plandisc gratis, men med begrensede muligheter.

Trenger jeg å laste ned, eller installere noe for å prøve Plandisc?

Nei, Plandisc er et digitalt planleggingsverktøy som er tilgjengelig gjennom nettleseren din. Det betyr at du hverken behøver å laste ned eller installere noe på datamaskinen din, du bruker bare den nettleseren som allerede er der.

Er jeg nødt til å oppdatere abonnementet mitt etter prøveperioden?

Nei, du er ikke tvunget til å oppgradere abonnementet ditt etter endt prøveperiode. Hvis du velger å ikke oppgradere har du fortsatt tilgang til planleggingen din, i en gratisversjon, men med begrenset tilgang.

Hvor logger jeg inn på Plandisc?

Du kan logge inn på plandisc gjennom denne linken, eller ved klikke på «logg inn» knappen på forsiden.