Våre maler hjelper deg med å komme i gang med årsplanen din

Når du er Premiumbruker hos Plandisc, vil du ha en rekke forskjellige maler til rådighet. Det finnes mange forskjellige maler, alt avhengig om du leter etter noe som skal brukes på en skole, idrettsforening eller i f.eks. biologifaget.

Du vil raskt finne ut at du sparer mye tid ved å velge en av malene våre. Alle malene har de samme funksjonene som en vanlig Plandisc, noe som betyr at malen kan deles, integreres på en nettside eller intranett, listevisning, endre farger osv.

Du har derfor alle de samme mulighetene som du hadde hatt om du bygde årsplanen fra bunnen av.

Tilpass malen din

Veldig mange skoler bruker malene våre. Lærerne bygger deretter videre på disse. Du kan nemlig opprette og slette begivenheter, alt etter hva du måtte ønske, i malen. Det betyr at du kan tilpasse malen 100% etter ditt behov. Dette gjelder uansett om årsplanen skal benyttes i en skole, skoleledelse eller et fag.

Premium brukere har tilgang til alle malene

Vi utvider løpende vår database som inneholder malene, så husk å ta en regelmessig titt når du er logget inn. Hvis du mangler en mal, eller har en god ide til en ny mal, er vi veldig interessert. Send oss gjerne en mail på info@plandisc.com.
Det kan også være en god ide å bruke vår database av maler som en inspirasjon til hva du kan bruke årsplanen til. Alle malene til Plandisc er tilgjengelige for alle Premiumbrukere, så du kan kopiere alle årsplanene du har bruk for, uten noen bekymring.
Prøv Plandisc gratis i 30 dager. Årshjulet