Årshjulet på lærerrommet

å et årshjul på lærerrommet ditt

Årshjulet på skolen din

Det er viktig for elevenes læring at undervisningen er nøye planlagt, og tilrettelagt etter kompetansemålene. Det er også like viktig at læreren har de beste verktøyene til rådighet, slik at læreren kan lage den beste og mest tilrettelagte planen.

 

Med et digitalt årshjul kan du og dine kollegaer lettere tilrettelegge undervisningen. Årshjulet gir dere også et samlet overblikk over undervisningen på tvers av fagene. Man kan også planlegge på tvers av klasser, da man kan legge til flere forskjellige aktivitetsringer og overskriftsringer. Denne tilnærmingen gir deg et bedre bilde av undervisningen, spesielt hvis underviser på flere trinn.

Overfør foreldremøter fra årshjulet til Outlook

Du kan også planlegge timeplanen din i årshjulet, da Plandisc har fått en kalenderring. I kalenderringen kan du f.eks. notere møtene dine, vedhefte filer og invitere kollegaene dine til møtet. De vil enkelt og greit motta invitasjonen på e-mail.

 

Hvis du benytter deg av kalenderringen i dit digitale årshjul, kan du synkronisere den med Outlook-kalenderen din. Dermed blir møtene og avtalene dine fra kalenderringen overført til Outlooken din, og omvendt: fra Outlooken din til årshjulet ditt.

Vedheft oppgavelisten til årshjulet

Det digitale årshjulet gjør det mulig for deg å planlegge en aktivitet, f.eks. en skoletur, eller bare ukens pensum. Du kan vedhefte filer til disse aktivitetene, som f.eks. en pakkeliste til skoleturen, eller oppgavene som elevene skal gjøre den aktuelle uken.

Del årshjulet med kollegaen din

Når du har skaffet deg et overblikk, og designet et årshjul med de fargene, emnene og klassene som passer behovet ditt, kan du dele årshjulet med kollegaene dine eller en overordnet. Kollegaene du jobber sammen med kan dermed se planene dine for skoleåret. Du kan også gi dem tilgang til årshjulet ditt, slik at dere kan planlegge i det samme årshjulet.

Dere kan også integrere årshjulet på intranettet deres, slik at alle kollegaene kan se planene.

All planlegging vil bli lettere fremover, og du kan gi alle kollegaene dine tilgang til Plandiscene dine. Start planleggingen din med Plandisc i dag, og få de første 30 dagene gratis.

sign-up_animated_new-norsk