Slik lager du en overskuelig innholdsplan med årshjulet

Byg-content-plan-paa-plandisc norsk

I dag er det travelt i markedsføringsavdelingen. Om man er involvert i digital markedsføring er det 100 forskjellige ting å holde styr på. Derfor er det behov for en digital løsning der man kan planlegge fremtidige oppslag på sosiale medier, og når man skal holde målrettede kampagner. Det digitale årshjulet er det ideelle verktøyet til å planlegge og danne overblikk over alle dine innholdsmarkedsføringsaktiviteter.

Et interaktivt årshjul til planlegging

Et interaktivt årshjul gjør det lettere å få overblikk over årets mange aktiviteter og filer. Du kan for eksempel legge inn alle merkedagene som Black Friday, Halloween, Cookie Day eller hva enn som skulle være av interesse. ->

Ytterligere kan man også sette inn en ring i årshjulet som gir et overblikk over oppslag på sosiale medier og blogginnlegg som skal postes. Det kan også hende at det er relevant for deg å lage en ring, som viser alt av materiale som skal trykkes i løpet av året.

bund_banner_rullende_aarshjulno

Dennis Kronborg anbefaler årshjulet

Plandiscs fantastiske kunde Dennis Kronborg er kursholder, blogger og rådgiver til markedsføringsansvarlige om online markedsføring.

Han beskriver på hjemmesiden sin hvordan man best skaffer seg et overblikk over forskjellige områder av markedsføringen.

Han anbefaler det digitale årshjulet som et redskap til å få overblikk over kampagner, årets begivenheter og de mediene man jobber med.

Husk å besøke Dennis Kronborgs hjemmeside, hvor du blant annet kan få unike tips til hvordan du utarbeider den gode markedsføringsplanen.

Les mer her: www.denniskronborg.dk

Dennis-kronborg-anbefaler-aarshjulet2-norsk
Slik lager du en overskuelig innholdsplan med årshjulet