Årshjulet og Microsoft

overvlikk, del planer, Microsoft

Del årsavslutningsplanene dine gjennom Microsoft

Integrer årshjulet ditt i Outlook og Teams

Microsoft har noen av verdens mest populære digitale verktøy, og har veldig stor nytteverdi for brukerne. Derfor kan Plandiscen din nå samarbeide med to av disse verktøyene: Outlook og Teams. Du kan nå kombinere planene dine fra Outlook og Plandisc. Du kan også dele årshjulet ditt med kontaktene dine i Teams.

Hold Outlook-kalenderen din synkronisert med årshjulet

Møtene dine i Outlook-kalenderen kan settes inn i kalenderringen i årshjulet. Da kan du lettere holde oversikten over dine planlagte møter, i takt med årshjulets progresjon. Dette betyr at du får et samlet overblikk over alle planene dine, og du kan raskt se om du er nødt til å ombooke et møte, eller omrokere en aktivitet i årshjulet.

Hvis du er en ny bruker av Outlook, kan du gå den andre veien, og overføre planlagte møter i kalenderringen fra årshjulet til din nye Outlook-kalender. Dermed får du et overblikk over hverdagen.

På denne måten skapes det en bedre sammenheng mellom planleggingen på dagsnivå og den overordnede årsplanen.

Denne add-inn synliggjør dagligdagens aktiviteter og møtenes kontekst opp mot årsplanen.

Se hvordan du kombinerer Plandisc og Outlook

Del årshjulet ditt med dine Teammates

Du har også mulighet for å dele Plandiscen din med kontaktene dine i Microsoft Teams. På denne måten kan du lett dele felles planer, og de vil være lett tilgjengelige for alle.

Hvis du legger til en nettside i Teams kan du logge inn på Plandisc-brukeren din gjennom Teams, og jobbe i forskjellige Plandiscs derfra.

Se hvordan du kombinerer Plandisc og Teams

Med disse to nye funksjonene er det nå mye lettere å få adgang til, og bruke, Plandiscen din. Det er blitt lettere å jobbe sammen med sitt eget team, samt å jobbe sammen på tvers av forskjellige team. Dette skaper i samme slengen et samlet overblikk over aktivitetene som forekommer i virksomheten din.

sign-up_animated_new-norsk