17. januar 2019

5 funksjoner du bør benytte i årshjulet ditt

blogbillede-m-opacitytekst-NOK

Få maksimalt utbytte av årshjulet ditt.


Gjør årshjulet ditt komplett med disse funksjonene.Plandisc har mange funksjoner som du kanskje ikke har prøvd, og som kan hjelpe deg med planlegging, samt øke produktiviteten. Alt fra å visualisere virksomhetens planer til planlegging av aktiviteter og begivenheter i løpet av året og mye mer.

Har du fått det beste ut av Plandisc, og har det hjulpet deg til å bli mer produktiv? Her er våre 5 viktigste funksjoner som kan hjelpe deg gjennom din arbeidsdag.

1. Deling av aktivitetsringer i årshjulet

Del aktivitetsringen fra markedsføring med salgsavdelingen, slik at alle avdelingene i virksomheten kan planlegge de store begivenhetene og aktivitetene samtidig som de tar hensyn til hverandres behov.

Markedsføring og salg lager altså hver deres ring i årshjulet, og dette gir et samlet overblikk.

Et felles interaktivt årshjul

2. Gjør organisasjonens årshjul synlig på ditt intranett

Gjør organisasjonens samlede årshjul offentlig på deres intranett, slik at det er mulig for alle avdelingene å se årets planer, aktiviteter og begivenheter. Dette gir hele organisasjonen et overblikk og innblikk i virksomheten.

Med en adgangskode kan du selv velge hvem du deler årsplanen din med.

Integrer årshjulet ditt

3. Gi dine aktiviteter etiketter

I årshjulet kan du også gi aktivitetene dine etiketter, slik at du kan kategorisere aktivitetene ved hjelp av forskjellige farger. For eksempel kan hver farge symbolisere de forskjellige ansatte: Susanne har ansvar for de gule aktivitetene.

Få et enkelt og raskt overblikk over hvem som har ansvar for hva.

Etiketter på aktiviteter

4. Sett kalenderen din inn i Plandiscen din

Du kan sette kalenderen din inn i årshjulet ditt, og få et bedre overblikk over hverdagen din i løpet av hele året. Nå kan du ikke bare planlegge innenfor måneder og uker, men helt ned til hver enkelt dag i året.

Opprett møter med en påminnelse slik at du aldri glemmer de viktigste tingene i hverdagen din.

Lag kalenderen din i et årshjul

5. Integrer Plandisc i din Outlook

Nå er mulig for deg å integrere ditt digitale årshjul i din Outlook. Da kan du lett overføre møtene som er planlagt i Outlook-kalenderen din, og over til årshjulet ditt.

Gjør hverdagen din enklere med Outlook og Plandisc.

Plandisc Outlook tillegg

Ved å benytte funksjonene som er nevnt ovenfor kan du optimalisere Plandiscen din, og fremover vil dette gi planleggingen i virksomheten din mer verdi.

Digitalt årshjul
logo_tekst_hojre_side