Plandiscen fungerer med Outlook og Teams

Plandiscen fungerer med Outlook og Teams

Outlook Aarshjul Microsoft teams

Lag Plandiscen din i Outlook

Med Plandiscs Outlook-tillegg kan du velge hvilke møter og aktiviteter som du vil se i Plandiscen din, direkte fra Outlook-kalenderen. Du kan finne og installere vårt Outlook-tillegg via Microsoft App Store i Outlooken din.
Etter å ha installert Outlook-tillegget, kan du aktivere en sidebar i kalenderen din. På denne sidebaren vises alle Plandiscene og ringene dine. Alt du trenger å gjøre er å velge en Plandisc og en ring. Deretter vil møtet/aktiviteten vises i den valgte Plandiscen. Så enkelt er det.

Sharepoint og Teams

Plandiscen kan lett integreres på en nettside, intranett, Sharepoint, Teams eller en annen plattform. Ved å integrere Plandiscen, får interessenter og ansatte enkelt tilgang til planen, og kan åpne aktiviteter og se vedlegg. Plandiscen integreres via en iframe kode.
Du kan integrere en Plandisc i Teams på to måter. Den kan integreres slik at den kan bli sett av alle i ren lesemodus. Men du kan også velge å jobbe i Plandiscen direkte fra Teams. Da trenger du ikke åpne en nettleser og logge inn på Plandisc-brukeren din for å lage endringer.

Det er selvfølgelig mulig å vise et årshjul i en Powerpoint-presentasjon hvis du vil.

Outlook

Microsoft Teams

organisationens årshjul