Plandiscen fungerer med Outlook og Teams

Plandiscen fungerer med Outlook og Teams

Outlook Aarshjul Microsoft teams

Lag Plandiscen din i Outlook

Med Plandiscs Outlook-synkronisering er det mulig å overføre møter fra en Outlook-kalender til et digitalt årshjul. Dermed behøver du bare å skrive inn møtet i én kalender, noe som optimerer planleggingsprosessen. Det fungerer på den måten at du i din Outlook-kalender får vist dine synkroniserte årshjul og ringer under ”Mine kalendere”. Her kan du så velge hvilket årshjul og hvilken ring møtet skal overføres til. Alt du treng å gjøre er å logge inn med en Office365-konto.

Sharepoint og Teams

Plandiscen kan lett integreres på en nettside, intranett, Sharepoint, Teams eller en annen plattform. Ved å integrere Plandiscen, får interessenter og ansatte enkelt tilgang til planen, og kan åpne aktiviteter og se vedlegg. Plandiscen integreres via en iframe kode.
Du kan integrere en Plandisc i Teams på to måter. Den kan integreres slik at den kan bli sett av alle i ren lesemodus. Men du kan også velge å jobbe i Plandiscen direkte fra Teams. Da trenger du ikke åpne en nettleser og logge inn på Plandisc-brukeren din for å lage endringer.

Det er også mulig å vise et årshjul en PowerPoint-presentasjon, både som bilde eller interaktivt. Les her hvordan du kan vise ditt interaktive årshjul i PowerPoint.

Outlook

Microsoft Teams

Norske Plandisc brukere