Få tid til å fokusere på det viktigste

Det er viktig for elevenes læring at undervisningen er nøye planlagt, og tilrettelagt etter kompetansemålene. Like viktig er det at læreren har de beste verktøyene til rådighet, slik at læreren kan lage den beste og mest tilrettelagte planen. Da er læreren godt forberedt, med gode undervisningsmodeller, samtidig som elevene kan føle seg sett og se værdien av undervisningen.

Med et digitalt årshjul kan du og dine kollegaer enkelt tilrettelegge undervisningen. Årshjulet gir dere et samlet overblikk over undervisningen på tvers av for eksempel fag, interessenter eller trinn. Man styrer selv struktureringen ved å sette opp aktivitetsringer med tema, og heretter komme forskjellige aktiviteter i disse. Da får du et fullstendig bilde av undervisningen og både din, og kollegers arbeidsdager. Slik kan dere unngå dobbeltbookinger, og enklere overskue hvem som kan steppe inn ved sykdom eller hvem du kan holde møter med når.

Et effektivt hjelpemiddel

I Plandisc har hovedfokuset alltid vært lærere, vi ville lage et årshjul som fungerte bedre for lærere enn excel eller word eller lignende. Ved å samle alt på ett sted, har vi redusert miskommunikasjon og dobbeltbookinger i mange organisasjoner.

Vi vet at vi ikke er en løsning på problemet for dere undervisere, men vi håper og tror at vi kan være et hjelpemiddel. Med Plandisc håper vi at du kan redusere din planleggingstid, slik at du får tid til å fokusere på det viktigste. Vi tror på at gode lærere har overskudd og plass til å se sine elever, og at dere er med på å skape landets fremtid, og vi håper derfor at du kan oppleve bare litt ekstra overskudd, ved å planlegge sirkulært, repeterende og smart.

Hva sier våre kunder?

Testimonial Plandisc Anette Skurdal
Testimonial Pladisc Thor Erik Olsen

Vi har allerede flere skoler og andre fra den kommunale sektoren som kunder i dag, store som små, grunnskoler så vel som universiteter. Her er tilbakemeldingen vi har fått fra to danske skoler som gjør bruk av Plandisc;

Østerbyskolen en dansk folkeskole 0.-9.klasse:

«Verktøyet er intuitivt, og det er lett å komme i gang. Deling av ringer mellom avdelinger sikrer vitensdeling, og bidrar til å danne oversikt, slik at vi oppdager dobbeltbookinger.» – Østerbyskolen

Syddansk Universitet:

«Dette var løsningen for å samle de ulike avdelingene på kontoret – Samtidig er det MYE lettere å velge til den informasjonen som er relevant for den enkelte. Vi sparer blant annet tid da vi ikke trenger å rette i 3 forskjellige excel ark, som samtidig skal lastes opp de rette stedene. Det gjør planlegging og administrative endringer MYE lettere – tiden vi bruker på planlegging er blitt redusert med 20%» – SDU

Plandisc med Outlook
Plandisc i Teams
PowerPoint med Plandisc

Integrer og del årshjulet

- hold alle oppdatert

I skolen skjer det mange møter og informasjoner skal ut til veldig mange forskjellige nivåer. Der er det er kjempe stor fordel at man med Plandisc kan samle alle aktiviteter på ett sted, samt invitere til møter, og evalueringer direkte fra årshjulet. Du kan dessuten dele hele plandiscen, eller deler av den, med hvem du vil (de behøver ikke være brukere) eller poste den på for eksempel intranettet.

Vi har derutover nesten full Microsoft intergrasjons mulighet, hvilket betyr at du kan synkronisere allerede lagte planer med plandiscen din, slik at du slipper å planlegge på nytt. Samtidig kan du presentere årshjulet invteraktivt i forelesninger, foreldremøter eller lignende.

logonorge7
HMS-årshjul
HMS-årshjul Plandisc
ntnu-logo_greyscale_150x75
obos-150x75