9. september 2015

Om oss

Historie

Plandisc er etablert i 2012, med navnene årshjulet og skoleaaret.dk. På prosjektet var fra starten to mann, hvor den ene var utvikler.

Fra starten har formålet været at etablere et interaktivt årshjul eller en interaktiv syklus som har et særlig fokus på det visuelle uttrykket.  Selvom vi har tilført mange nye features og funksjoner til vår Plandisc-verktøy er formålet intakt: Vi vil leverer et visuelt planleggingsverktøy der gi r brukerne et godt overblikk og som skiller seg fra andre planleggingsverktøyer, ved å presentere en syklus sirkulært.

Oppstartsperioden fra 2012 til 2013 hadde fokus på selve verktøyet og design utviklingen.  I 2013 blev prosessen speedet opp, idet der blev tilknyttet ennå en utvikler, og i slutningen av 2014 var Plandisc klar med et produkt der kunne lanseres for eksterne brukere.

Plandisc hjemmeside er i dag oversatt til 8 språk og selve verktøyet oversatt til 8 språk. På denne måte har Plandisc en god plattform for komme inn på nye markeder.

Plandisc Aps
I oktober 2015 blev Plandisc lagt inn i et selskap: Plandisc Aps står nu for al aktivitet omkring driften av softwaret Plandisc.

Plandisc i dag.
Plandisc  har i dag en dansk avdeling, hvor der sitter  profesjonelle utviklere, med stor erfaring innenfor programmering av online verktøyer, en salgsavdeling og en supportenhet der forsøker at være i ekontakt med våre brukere.

I Norge har Plandisc en salgsavdeling der tar seg av markedsføring og support av det norske marked.

Brugeren i centrum.
Ut over å ville lage et visuelt og overskuelig verktøy har vi også et mål om at la utviklingen av Plandisc være opp til brukerne av Plandisc. Siden mars 2015 har vi oppfylt mere en 100 av brukenes ønsker og våres utviklingsliste og prioriteringen av denne tager alene utgangspunkt i det brukene ønsker. Det ønsker vi å fortsette med!  Feedback fra brukere er våres viktigste retning på, hvor Plandisc skal utvikle sig.

Brukere i mange bransjer
Med mange tusen brukere i Norden leverer vi planleggingsverktøy til mange forskjellige bransjer som dekker over kommuner, skoler, universiteter, kirker, forlag, energisektor og mange fler.

Våre brukere sier:
Våre brukere sier, at det  er avgjørende, at Plandisc kan spille sammen med deres eksisterende systemer, hvor alle som skal ha tilgang til hjulene lett har denne tilgang.

Det har vi oppfylt ved hjelp av embed-funksjoner der lett får vårt hjul inn på intra-nett eller web-site. Et fokus som vi fortsatt vil utvikle.

Plandisc ønsker å hjelpe deg med planlegningen. God fornøyelse.

Morten Mellergaard
CEO og Founder Plandisc
morten@plandisc.com

logo_tekst_hojre_side

Du er velkommen til å kontakte oss!

Er du klar for en plan for utvikling og fremgang? Så prøv vår årlige drifts plan!