Gratis maler

En god mal - eller template, som det heter på engelsk, kan hjelpe deg i gang med din årsplan.

En god mal – kan hjelpe deg godt på vei når du skal i gang med årsplanen din.
Hos Plandisc stiller vi en rekke gratis maler til rådighet. Det finnes mange forskjellige alt avhengig om du skal bruke din årsplan i en skole, styre, idrettsforening eller f.eks. norsk faget.

Du vil oppleve, at du kan spare en del tid, ved å ta utgangspunkt i en mal. Alle maler har samme funksjoner, som en vanlig plandisc (også kjent som et årshjul), – det vil si, at de kan deles, legges på intranett, hjemmeside, har mange utskriftsmuligheter osv. Du har altså fullstendig samme muligheter med våre gratis maler, som hvis du bygger opp din egen årsplan fra bunnen av.

Skreddersy din gratis mal

Vi opplever generelt, at mange skoler bruker våre skole maler, som lærere og ledere da bygger videre på. Du kan legge til og slette alle de hendelser du måtte ønske i en mal. Dermed kan du skreddersy årsplanen fullstendig til ditt behov – om årsplanen skal brukes på en skole, skolestyret, eller f.eks. i idrettsfag.

barneskole årshjul Plandisc

Alle våre maler er gratis

Vi oppdaterer hele tiden listen, så husk at ta en titt forbi menypunktet av og til. Hvis du har ideer til en mal eller syntes, at du mangler en, vil vi veldig gjerne høre fra deg. Bruk også vår liste med maler som inspirasjon til, hvordan du kan bygge opp din egen plandisc for å lage en årsplan. Alle maler hos Plandisc er gratis, så du kan rolig kopiere alle de årsplanene som du har behov for.
Vi ønsker deg god arbeidslyst med våre årsplanmaler, eller som vi kaller det, plandiscs.

Prøv plandisc i dag. Gratis registrering.

Er du klar for en plan til utvikling og fremgang? Registrer deg gratis i dag, uten kort registrering.

Tilpass malen til ditt behov

Når du skal bygge opp et årshjul, er det essetielt å ha en dynamisk mal, som kan tilpasses til ditt behov. I Plandisc kan du enkelt lage din egen plandisc, eller bruke en av de allerede eksisterende maler. Du bestemmer selv hvor mange ringer årshjulet skal ha. Våre maler gir deg derfor mange muligheter og kan dermed tilpasses de 100% til ditt behov.

Krever ingen kortregistrering 💳 

Hvis du er lei av delt avdelinger og misforståelser, og trenger et planleggingsverktøy, hvorfor ikke prøve Plandisc og se hvordan det kan hjelpe deg med å forbedre arbeidsprosessene dine i dag? Les mer om Plandiscs digitale årshjul her.