Gratis maler

En god mal – eller template, som det hedder på engelsk, kan hjelpe deg i gang med din årsplan.

Hos Plandisc stiller vi en rekke gratis maler til rådighet. Der finnes mange forskjellige alt avhengig om du skal bruke din årsplan i en skole, styre, idrettsforening eller for eksempel faget norsk. Du vil oppleve, at du kan spare en del tid, ved at ta utgangspunkt i en mal. Alle maler har samme funksjoner, som en vanlig plandisc, som vi at kaller et årshjul – det vil si, at de kan deles, legges på intranett, hjemmeside, mange utskriftsmuligheter osv. Du har altså fullstendig samme muligheter, som hvis du oppbygger din egen årsplan fra bunnen.

Skreddersy din mal

Vi opplever generelt, at mange skoler bruker våre skole maler, som læreren så bygger videre på. Du kan nemlig opprette og slette alle de begivenheter du måtte ønske i en mal. Dermed kan du skreddersy årsplanen fullstendig til ditt behov – hva enten årsplanen skal brukes i en skole, skolebestyrelsen, eller for eksempel i faget idrett .

Alle våre maler er gratis.

Vi oppdaterer hele tiden listen, så husk at se forbi menypunktet av og til. Hvis du har ideer til en mal eller syntes du, at der mangler en, hører vi meget gjerne fra deg. Bruk også vår liste med maler som en inspirasjon til, hvordan vår plandisc kan brukes til å lage en årsplan. Alle maler hos Plandisc er gratis, så du kan rolig kopiere alle de årsplaner, som du har behov for .
Vi ønsker deg god arbeidslyst med vår årsplans maler – som vi at kaller en Plandisc.

Prøv plandisc i dag. Gratis registrering

Er du klar for en plan for utvikling og fremgang? Registrer deg gratis i dag, uten å bruke kredittkort.

 

 

Kan du ikke se plandiscen så klik her

Når du skal oppbygge et årshjul, er det viktig at du har en dynamisk mal. I Plandisc kan du enkelt opprette din egen mal, eller du kan bruke allerede eksisterende maler fra Plandisc. Du bestemmer selv hvor mange ringe årshjulet skal have. Våre maler gir deg derfor mange muligheter og kan derved tilpasses 100% til dit behov.