Gode nyheter til Outlook-brukere: Kombiner kalenderen med et årshjul

Nye-smarte-muligheder-i-outlook-(uden-tekst)

Hvis du bruker Outlook har du helt sikkert brukt Outlook-kalenderen for å planlegge møter og aktiviteter, raskt og enkelt. Har du noen gang tenkt på hvor kult det hadde vært, hvis du kunne sette planene dine fra kalenderen inn i en kontekst som inneholder de andre områdene i organisasjonens planlegging?

Nå kommer det heldigvis gode nyheter! Når du og dine kollegaer planlegger aktiviteter på kryss og tvers i Outlook, kan dere nå, på få klikk, få et unikt overblikk over aktivitetene i et digitalt årshjul.

Outlook er mye brukt i organisasjoner og på skolene, og er for eksempel den mest populære e-postklienten i næringslivet. (Techradar)

I organisasjoner og på skolene har det lenge vært etterspurt et godt samspill mellom planleggingen på dagsnivå, og den strategiske handlingsplanen.

Outlook-paa-linkedin-2

Nå trenger du ikke vente lenger..

Med det helt nye tillegget i Plandisc er det endelig blitt lettere å planlegge mer strategisk. Det skjer ved at medarbeiderne i en organisasjon kan overføre dag-til-dag møter og aktiviteter mellom kalenderen og årshjulet.

Når, for eksempel, et møte mellom to kollegaer blir sendt til årshjulet, synligjøres det for andre, og man kan se det i en kontekst i forhold til andre deler av planen.

Send planer mellom Outlook-kalenderen og årshjulet

Nå kan brukere av Outlook fritt sende planlagte aktiviteter mellom deres personlige kalender og det digitale årshjulet. På den måten sørger du for at andre avdelinger har en ide om hva som foregår i din avdeling.

Ved å se din avdelings planer i sammenheng med resten av organisasjonens planer, sikrer dere overensstemmelse på tvers av avdelingene.

Hvis en organisasjon bruker Outlook-kalenderen regelmessig, får medarbeiderne en unik måte å kommunisere planer frem og tilbake mellom den overordnede planen og de personlige kalendrene, ved hjelp av det nye og smarte tillegget. Løsningen egner seg derfor perfekt til organisasjoner som setter samarbeid og strategi høyt.

Sådan fungerer det smarte add-in

  1. Få en gratis versjon av det digitale årshjulet. Registrer deg med noen få klikk.
  2. Finn gratis tillägg under Outlook-innstillinger og tilleggsprogrammer. Søk etter Plandisc.
Norsk-call-to-action---prov_gratis_banner_blog_stor