9. september 2015

Personvernregler

Disse personvernregler beskytter personlige opplysninger ved at regulere Plandisc´ bruk av de opplysninger som du stiller til rådighet, når du oppretter deg på Plandisc. Plandisc er forpliktet til at beskytte alle abonnementenes fortrolige opplysninger, når disse er online. Fortrolighetspolitikken har til formål at fastlegge klare retningslinjer for Plandisc måte at håndtere data på.

Samtykke

Du giver dit samtykke til, at vi innsamler og bruker dine personlige opplysninger i overensstemmelse med denne fortrolighetspolitikk, når du opprettet deg som bruker. Ved opprettelsen blir du automatisk tilmeldt våres nyhetsbrev. Vi forplikter os til at plassere en regelmessig oppdatert utgave av fortrolighetspolitikk her på våres site.

Opplysninger vi innsamler:

Browsing på våres hjemmeside krever ingen opplysninger, der identifiserer brukeren.
Plandisc krever få opplysninger ved opprettelsen av et abonnement. Noen av opplysningene er obligatoriske og klart markert på registreringsformularen. Utfylling av andre felter er frivillig.
Vi vil muligvis automatisk innsamle ikke-personlige opplysninger om deg, så som hvilken type internet-browser du bruker eller om den hjemmeside, du kom deg videre til våres hjemmeside. Du kan ikke identifiseres ut fra disse opplysninger, og vi bruker dem kun til at stille en effektiv service til rådighet på våres hjemmeside.

Hvem vi deler opplysninger med og hvilke muligheter De har.

Vi selger eller distribuerer ikke dine personlige opplysninger til tredjepart. Vi benytter tredjepart services til at håndtere og administrere e-mail kommunikasjon, som for eksempel nyhetsbrev, marketing mails etc. Alle personlige informasjoner som offentliggjøres i forbindelse med sådan kommunikasjon vil gjelde i overensstemmelse med disse tredjeparters fortrolighetspolitikk. Læs mere om MailChimp Privacy Policy.
Tredjeparts informasjonskapsler er et av elementene som benyttes for å danne statistikk for dine besøk til plandisc.com – kapslene ser blant annet hvilke sider du besøker, hvor lenge du er på sidene, hvor mange sider du besøker, og hvilke sider du besøker i samme økt etc. Her benytter vi Google Analytics. Du kan logge ut av Google Analytics her.

På plandisc.com lagres informasjonskapsler når tredjeparts tjenester og komponenter benyttes, som for eksempel (men ikke begrenset til) Google Maps, YouTube-videoer, Tweeter, eller Facecbook-kommentarer. Vår integrering med Facebook, YouTube og Twitter benytter informasjonskapsler for å se om du er logget inn på plandisc.com. Andre tredjeparts komponenter er «Facebook-anbefalinger», «Facebook likes» eller «Tweet dette». Vi benytter også forskjellige verktøy for å kontrollere vår digitale markedsføring, slik som Adform, Adroll og AdWords, samt Facebook og andre sosiale media.

Disse tredjeparts komponentene gjør at komponentens eier, slik som Facebook eller Google, mottar teknisk data om nettleseren, IP-adressen og bruker-ID din, samt hvilke sider du besøker på plandisc.com. Med sporing av bruker-ID, samler vi google-data før og etter innlogging på plandisc. Om du samtidig som du besøker plandisc.com er logget på for eksempel Facebook eller Google, kan Facebook/Google feste denne dataen til din profil. Behandling utført av tredjeparts komponenter er utenfor vår kontroll, og dette er kun et forhold mellom deg og eieren av denne tredjeparts komponenten.

Sikkerhet

Datasikkerhet har høy prioritet hos Plandisc. Derfor er våres software hostet hos Microsoft, som løpende sikre at deres sikkerhet følger bransjens høyeste standarder. Der er dog ingen virksomhed, ej heller Plandisc, som kan eliminere enhver form for sikkerhets risiko i forbindelse med transmissioner av personlige informasjoner via online transaksjoner, og dette er derfor på eget ansvar.
Du er personlig ansvarlig for sikker og fortrolig oppbevaring av den adgangskode som vi har gitt deg eller som du har valgt for alle dine kontoer hos Plandisc.
Egne årshjul vil alene kunne slettes av abonnementene.
yearplan

Samarbeidsområde.

Vi forbeholder os rett til at kontakte deg via e-mail eller telefon i forbindelse med administrasjonen av ditt abonnement samt for direkte markedsføring.
Plandisc vil, på din anmodning, fjerne ethvert abonnement (og de dertil knyttede personlige opplysninger) fra våres database, hvis du måtte ønske dette.
Vi forbeholder os retten til at have adgang til og til at fremlegge individuelt identifiserbare opplysninger med henblikk på at overholde gjeldende lovgivning, domstolsavgjørelser og lovlige myndighetskrav, og for å kunne drive systemene korrekt og for at beskytte os selv og våre andre abonnementer.
Utover ovenstående vil du motta en notifikasjon hvis informasjon omkring deg frigis til tredjeparter, og du vil have mulighet for at velge ikke at dele denne informasjon. Du gir oss rett til å bruke selskapets logo som en referanse på Plandisc « nettsted. Dette kan endres når som helst ved å skrive eller sende oss en e-post.
Hvis du ikke tidligere har motsatt deg at vi bruker dine personlige opplysninger til direkte markedsføringsformål, kan du endre mening og gjøre dette når som helst ved at skrive eller e-maile til os.

Cookies

En cookie er et lille stykke tekst, som beder om tillatelse til at blive plassert på din computers harddisk. Når du har gitt samtykke hertil (eller din browser automatisk har gitt tillatelse, hvis den er satt opp til at gjøre dette) tilføyer din browser denne tekst i en lille datafil.
Vi bruker loggstatistikk til at identifisere hvilke sider, der blir besøkt. Dette hjelper oss til å analysere data om trafikk på hjemmesiden og til at forbedre våres hjemmeside og dermed skreddersy den til kundenes behov. Vi bruker kun disse opplysninger til statistiske analyseformål og fjerner deretter opplysningene fra systemet. Hvis du ikke ønsker, at dine opplysninger inngår i våres loggstatistikk, kan du muligvis ikke bruke hjemmesiden.
Links:
Denne hjemmeside kan inneholde links til andre hjemmesider. Vær vennligst oppmerksom på, at Plandisc ikke er ansvarlig for fortrolighet eller innhold på sådanne andre hjemmesider, og at Plandisc derfor ikke påtar seg noe ansvar i forhold til sådanne hjemmesider.

Meddelelse om endringer

Hvis vi beslutter at foreta endringer i våres politikk vedrørende beskyttelse av personlige opplysninger, vil disse endringer blive plassert på våres hjemmeside.

Prøv plandisc i dag. Gratis registrering

Er du klar for en plan for utvikling og fremgang? Registrer deg gratis i dag, uten å bruke kredittkort.