4 nye Plandisc-funksjoner: Hold bedre oversikt over tidsplanen din

Plandisc---office-setting---digitalt-aarshjul-til-effektiv-planlaegning-af-aaret.

Forståelighet og fokus er to veldig viktige nøkkelord for utviklerne av Plandisc når det gjelder videreutvikling av det digitale årshjulet. Når vi snakker om forbedringer, har utvikleren av Plandisc vært ekstra opptatt med å respondere på brukernes behov i det siste. De 4 siste funksjonene har i stor grad bidratt til at planleggingsverktøyet blir enda mer intuitivt og effektivt.

Nå presenterer vi 4 kraftige funksjoner i Plandisc som helt sikkert gir klarhet i de fremtidige planene dine.

1. Send aktiviteter fra årshjulet til private kalendere

Utviklerne av Plandisc har hatt mye på tapetet i det siste, og blant annet har de vært opptatt av å gjøre årshjulet kompatibel med e-postklienter som Google og Outlook. Dette har resultert i utgivelsen av en unik funksjon som lar brukerne sende kalenderinvitasjoner fra årshjul og til egen eller andres kalender.

Denne funksjonen er etterspurt av brukerne, og nå er det mulig å enkelt sørge for at viktige aktiviteter både vises i sirkelkalenderen og i individuelle, private kalendere. På denne måten forbedres samarbeidsmulighetene og planleggingen gjøres noe lettere.

I denne videoen kan du hvor lett du kan sende ut kalenderinvitasjoner.

2. Gi fokus til spesifikke aktiviteter i planen

“Etikettfunksjonen” er utviklet basert på brukeres ønske om å kunne markere for eksempel hvilke frister og prosjekter som haster eller er fullført.

Ved å legge til en av de fem etikettene, som alle har forskjellige farger, er det mulig å indikere hvor langt prosessen har kommet eller markere spesifikke aktiviteter basert på ansvar.

På denne måten kan årshjulet brukes til prosjektledelse, siden det blir lettere å følge opp prosesser.

blog-labels

Se videon om hvordan du markerer aktiviteter.

3. zoome inn på detaljene i årsplanen

Mange organisasjoner og institusjoner planlegger langt inn i fremtiden, og har tallrike møter og frister å holde oversikt over. Som du trolig har erfart kan planen lett bli overlesset, noe som er grunnen til at zoom-funksjonen har blitt ønsket varmt velkommen av brukerne.

Zoomfunksjonen er veldig intuitiv og brukes ved hjelp av scrollehjulet når du holder musepekeren over sirkelkalenderen. Dette betyr at det ikke kan bli enklere å lese planen selv når du legger mange detaljer inn i den.

4. øke årsplanens sikkerhet

Den siste funksjonen vi presenterer er absolutt en fordel hvis du ønsker å kontrollere hvem som får tilgang til årshjulet din. Det er en god idé å gå gjennom innholdet i planen din for å se om noe informasjon er personlig og deretter, basert på dette, kontrollere hvem som har tilgang på den.

Den lar deg forbedre sikkerheten din ved å legge til et passord for kalendre som er innebygd på sider.

Data-protection 3

se hvordan du legger inn sirkelkalenderen din med passord i denne videoen.

Har du ikke prøvd den digitale sirkelkalenderen ennå, kan du registrere deg gratis ved å klikke under:

Norsk-call-to-action---prov_gratis_banner_blog_stor