Praktikside - Nicklas

Nicklas Strunk Nielsen

Hvis du vil vide mere er du velkommen til at kontakte mig på

nicklas@plandisc.com

lauraprakikant

Marketingspraktikant hos Plandisc – En praktikplads som jeg bestemt aldrig vil glemme!

Plandisc er en mindre scale-up virksomhed hvor man får den bedste mulighed for professionel og personlig udvikling. Hver dag møder man ind til kolleger med et stort smil og en kæmpe can-do attitude på de løbende projekter. Man føler sig hurtigt som en del af virksomheden og begynder at arbejde for væksten i virksomheden.

Som sagt så bliver du hurtigt en del af teamet, og med et hold af fantastiske kolleger som betragter dig som en dal af holdet, derfor får du også indblik og indflydelse i planlægningsprocessen når det kommer til nye features eller nye måder at kommunikerer produktet på. Din mening bliver hørt og derudover får du også en kæmpe mængde tillid og lov til at arbejde med dine helt egne projekter.

Der er fastlagte opgaver som du skal sidde med, men du har også indflydelse på hvad du selv vil lave, derfor får du også mulighed for at komme med inputs til hvad der eventuelt kunne fremme virksomheden og derefter lov til at udføre dem. Jeg har blandt andet sat med Google Ads, content til sociale medier, SEO, blogindlæg og udarbejdelse af landingpages. Plandisc har en visuel identitet som er rammen for den content man laver, men indenfor den ramme har man frit slag til at gå kreativt til værks.

Jeg vil sige at alle medarbejderne vil Plandisc er åbne og varme og du vil altid føle dig velkommen på kontoret. Om det er ved arbejdsbordet over en joke og en kop kaffe eller i frokostpausen med gode samtaler. Der er altid hjælp og sparring at hente professionelt eller personligt.

Derfor er Plandisc en praktikplads til dig, som søger et sted hvor du bliver se som en del af holdet, men samtidigt kan arbejde individuelt. Her bliver du smidt direkte ud i udfordringerne og får lov til at engagere hele dit arsenal af viden og evner.

Min praktikperiode hos Plandisc var på fire måneder, men jeg kunne snildt have taget mere.

Interesseret? Så send en ansøgning med CV til Torben Stigaard
job@plandisc.com – (tlf. 42 53 13 33).
Der bliver løbende indkaldt til samtale.