laura

Laura Smedegaard

Hvis du vil vide mere er du velkommen til at kontakte mig på

laura@plandisc.com

nicklaspraktikant

Marketingspraktikant hos Plandisc – Kan klart anbefales!

Plandisc er en virksomhed, der giver deres praktikanter mulighed for udvikling, både personligt og professionelt. 

Som marketingspraktikant hos Plandisc bliver man hurtigt en del af marketingteamet, og eftersom Plandisc er en mindre virksomhed kommer man også hurtigt til at kende alle de andre på kontoret. Der er højt til loftet, god stemning, og man kan ikke undgå at gå hjem om eftermiddagen, uden et smil på læben. 

I løbet af praktikperioden får man prøvet en masse af. Der er som udgangspunkt nogle faste projekter og kampagner, som man arbejder på sammen med resten af marketingholdet, og man er med under hele forløbet fra brainstorm til eksekvering. Hos Plandisc bliver nye idéer modtaget med åbne arme, og man skal ikke være bange for at tænke højt. 

Der er også mulighed for selv at være med til at forme praktikforløbet, og du får indflydelse på, hvilke opgaver du gerne vil arbejde med. Man får også en masse tillid, hvilket er super motiverende. Under mit praktikforløb har jeg nørdet i LinkedIn, for at finde ud af, hvordan Plandisc kan bruge LinkedIn som markedsføringskanal. Herudover har jeg lavet content til SoMe, blogindlæg og udarbejdet landing pages.

På kontoret er der altid kaffe på kanden,  folk er imødekommende og der er altid plads til en snak, arbejdsrelateret eller ej. Herudover er der mange nationaliteter på kontoret, hvilket også gør Plandisc til et spændende sted at være.

Jeg var i praktik hos Plandisc i fire måneder, og jeg kunne sagtens tage fire til. Det kan kun anbefales.

Interesseret? Så send en ansøgning med CV til Torben Stigaard
job@plandisc.com – (tlf. 42 53 13 33).
Der bliver løbende indkaldt til samtale.